Perbicaraan Sivil Steve Wynn Muncul Lebih Berkemungkinan dalam Kes Lobi Asing
Toto

Perbicaraan Sivil Steve Wynn Muncul Lebih Berkemungkinan dalam Kes Lobi Asing

Kemungkinan Steve Wynn menghadapi percubaan baru meningkat minggu ini. Itu kerana peguam untuk bekas Ketua Pegawai Eksekutif Wynn Resorts Ltd. yang memalukan melaporkan bahawa mereka tidak mungkin mencapai penyelesaian dengan Jabatan Kehakiman AS. Badan itu memfailkan saman sivil terhadap Togel Singapore Wynn kerana gagal mendaftar sebagai pelobi Cina. Menurut pemfailan Selasa di Mahkamah Daerah AS […]

Toto

Siri Dunia 2022: Houston Astros Berharap Pitching Sihat Dapat Menjinakkan Philadelphia Phillies

Siri Dunia 2022 bermula pada malam Jumaat apabila Houston Astros menganjurkan Philadelphia Phillies untuk Permainan 1 dalam siri terbaik daripada tujuh. Dan untuk mencuri barisan daripada mendiang Yogi Berra, perlawanan tahun ini terasa seperti déjà vu sekali lagi. Taman Pembantu Rumah Minit Krew lapangan di Minute Maid Park di Houston bersiap sedia untuk permulaan Togel […]

Toto

Macau pepadhamu Zhuhai ndeleng peran MICE regional sing luwih gedhe

Kutha Zhuhai ing provinsi Guangdong ing daratan China ngupaya supaya bisa ngomong luwih akeh babagan industri rapat regional, insentif, konferensi lan Togel SDY pameran (MICE). Panguwasa ing kutha, kang jejere Macau, wis announced tender kanggo plot tanah cedhak titik landing Zhuhai saka Hong Kong-Zhuhai-Macau Bridge. Plot kasebut ditemtokake kanggo hotel lan pusat pameran, lapor koran […]

Toto

Setengah saka hotels Macau amba didol metu kanggo bagéan saka Golden Minggu

Gunggunge 13 saka 27 Macau casino hotel utama sing ditliti dening GGRAsia didol metu ing paling limang bengi sak mangsa Autumn mbesuk “Golden Minggu” preian China saka 1. Oktober kanggo 7. Oktober wektu pas karo perayaan Lagu Togel kanggo Dina Nasional China. Paling saka 13 hotel sing nglaporake dina sing didol ing resort casino ing […]

Toto

Swara 190 peserta pameran nganti saiki wis ndhaptar MGS: Chun

Luwih saka 190 peserta pameran wis dadi adoh kedhaftar kanggo njupuk Uni Togel bagéyan ing edition taun kang Macau-diprodhuksi pameran perdagangan industri casino lan konferensi dikenal minangka MGS Entertainment Show, ngandika Jay Chun (gambar tengah, baris ngarep), kepala acara utama. promotor. Acara telung dina iki nduweni pameran lan konferensi perdagangan industri casino. Taun iki tandha […]

Toto

Taipa kanggo Cotai alur cahya siap Nov paling anyar: Macau govt

Bagean Taipa menyang Cotai saka sistem transit cepet (LRT) Macau kudu siap “antarane Oktober lan November”, ujare Sekretaris Pengangkutan lan Pekerjaan Data SDY Umum kutha, Raimundo do Rosário. Tanggal diluncurake sistem LRT lan tarif kanggo transit bakal diumumake ing tahap sabanjure, tambah Rosário. Dheweke ngomong karo wartawan ing Kamis ing sela-sela acara umum. Bagean Taipa […]

Toto

Las Vegas Sands gabung karo saingan MGM, Wynn ing indeks S&P 500

operator casino basis Amerika Serikat Las Vegas Sands Corp bakal ditambahake menyang S & P 500, salah siji saka indeks gabungan paling umum mèlu saham ing AS tenan uga bakal ditambahake menyang kasino lan indeks sub-industri game. Pengumuman kasebut digawe minggu kepungkur dening Indeks S&P Dow Jones, entitas sing nyusun indeks kasebut. Owah-owahan bakal dadi […]

Toto

aturan enggo bareng info anyar nglindhungi data gambler: boss DICJ

Kepala Macau kang Gaming Inspection lan Biro Koordinasi ngandika aturan anyar mentas dileksanakake ing operator casino kutha bab enggo bareng Togel SGP informasi karo pihak katelu, ngarahke ing nglindhungi data pribadhi-related game. Aturan anyar nyeleh Watesan ing operator game lokal nransfer menyang pihak katelu – adhedhasar ing Macau utawa liya – sembarang informasi related karo […]

Toto

Pansy Ho diakoni dening pemerintah Macau kanggo karya pariwisata

Pansy Ho Chiu King (gambar), pemegang saham dhuwur ing operator casino Macau MGM China Holdings Ltd, wis diajeni dening pemerintah Macau kanggo kontribusi kanggo sektor pariwisata kutha. A ana woro-woro digawe dening pemerintah Macau ngandika sing Ms Ho antarane 44 individu utawa organisasi dikenali dening Macau kanggo “prestasi, kontribusi pinunjul lan layanan bentenaken”. Penghargaan “Medal […]

Toto

Senior Macau casino execs ngati-ati ing wawasan Golden Minggu

eksekutif senior ing loro operator casino Macau wis ditulis ati-ati bab prospek kanggo bisnis game pamilike sak periode preian National Day China. Ambrose So Shu Fai, wakil ketua lan kepala eksekutif SJM Holdings Ltd, dikutip dening outlet warta basa Cina Hong Kong, Ming Pao, ujar manawa dheweke Pengeluaran SGP ndeleng kinerja “dadi-dadi” ing babagan game […]