aturan enggo bareng info anyar nglindhungi data gambler: boss DICJ
Toto

aturan enggo bareng info anyar nglindhungi data gambler: boss DICJ

Kepala Macau kang Gaming Inspection lan Biro Koordinasi ngandika aturan anyar mentas dileksanakake ing operator casino kutha bab enggo bareng Togel SGP informasi karo pihak katelu, ngarahke ing nglindhungi data pribadhi-related game. Aturan anyar nyeleh Watesan ing operator game lokal nransfer menyang pihak katelu – adhedhasar ing Macau utawa liya – sembarang informasi related karo […]

Toto

Pansy Ho diakoni dening pemerintah Macau kanggo karya pariwisata

Pansy Ho Chiu King (gambar), pemegang saham dhuwur ing operator casino Macau MGM China Holdings Ltd, wis diajeni dening pemerintah Macau kanggo kontribusi kanggo sektor pariwisata kutha. A ana woro-woro digawe dening pemerintah Macau ngandika sing Ms Ho antarane 44 individu utawa organisasi dikenali dening Macau kanggo “prestasi, kontribusi pinunjul lan layanan bentenaken”. Penghargaan “Medal […]

Toto

Senior Macau casino execs ngati-ati ing wawasan Golden Minggu

eksekutif senior ing loro operator casino Macau wis ditulis ati-ati bab prospek kanggo bisnis game pamilike sak periode preian National Day China. Ambrose So Shu Fai, wakil ketua lan kepala eksekutif SJM Holdings Ltd, dikutip dening outlet warta basa Cina Hong Kong, Ming Pao, ujar manawa dheweke Pengeluaran SGP ndeleng kinerja “dadi-dadi” ing babagan game […]

Toto

Macau casino GGR munggah 0,6pct ing Sept: govt

revenue game reged Macau casino (GGR) wungu 0,6 persen taun-on-taun ing September, miturut data dirilis ana dening pengatur kutha, Gaming Inspection lan Data SDY Biro Koordinasi. Badan kasebut – uga dikenal minangka DICJ – ujar manawa GGR kasebut yaiku MOP22.08 milyar (US $ 2.73 milyar) kanggo wulan kasebut, dibandhingake karo MOP21.95 milyar ing periode taun […]

Toto

BRAD OWEN MENJADI TAMBAHAN TERKINI KEPADA BARISAN DUTA WORLD POKER TOUR®

yang memenangi anugerah dan Pemain Poker profesional Brad Owen menjadi ahli terbaru pasukan duta World Poker Tour ® . Sebagai jurucakap terbaharu untuk WPT®, Owen akan menghadiri acara WPT di seluruh dunia, mencipta HK Prize kandungan eksklusif untuk WPT dan bekerjasama dengan rakan kongsi dalam talian untuk mempromosikan permainan. “Saya teruja untuk menyertai pasukan di […]

Toto

DUTA WPT STEVE AOKI & BRAD OWEN TAJUK PROJEK NFT HERO POKER

Duta Jelajah Poker Dunia Steve Aoki dan Brad Owen, serta beberapa Bakat WPT kegemaran anda, ditampilkan dalam koleksi NFT Wira Poker baharu yang dihasilkan oleh studio Web3 GAMAVRS. Dengan kerjasama WPT Global, projek World Poker T the Poker Heroes menawarkan pemilik faedah berharga dan akses istimewa dari dalam WPT Global. Projek Poker Heroes dilancarkan dengan […]

Toto

WORLD POKER TOUR® MENYENTUH PENCIPTA YANG MENJEJAKKAN DIRI ANDREW NEEME SEBAGAI AHLI TERBARU BARISAN DUTA YANG BERKEMBANG

Pemain poker profesional dan perintis kandungan Andrew Neeme menjadi tambahan terbaru kepada pasukan duta World Poker Tour ® . Sebagai wakil terbaharu WPT®, Neeme akan mengikuti lawatan untuk menghadiri acara WPT di seluruh dunia, bekerjasama dengan rakan kongsi dalam talian dalam usaha promosi dan mencipta kandungan eksklusif untuk WPT. “Menyertai pasukan duta di WPT akan […]