DUTA WPT STEVE AOKI & BRAD OWEN TAJUK PROJEK NFT HERO POKER
Toto

DUTA WPT STEVE AOKI & BRAD OWEN TAJUK PROJEK NFT HERO POKER

Duta Jelajah Poker Dunia Steve Aoki dan Brad Owen, serta beberapa Bakat WPT kegemaran anda, ditampilkan dalam koleksi NFT Wira Poker baharu yang dihasilkan oleh studio Web3 GAMAVRS. Dengan kerjasama WPT Global, projek World Poker T the Poker Heroes menawarkan pemilik faedah berharga dan akses istimewa dari dalam WPT Global.

Projek Poker Heroes dilancarkan dengan lima belas daripada selebriti terbesar permainan mengambil bahagian. Selain Aoki dan Owen, Poker Hall of Famer Phil Ivey dan legenda berkepentingan tinggi Tom Dwan dan Patrik Antonius telah menyertai koleksi tersebut. Koleksi itu juga akan termasuk NFT Pengulas WPT Vince Van Patten, sauh Lynn Gilmartin, dan Pengarah Pelancongan Eksekutif WPT Matt Savage.

Maria Ho, Andrew ‘LuckyChewy’ Lichetnberger, Joseph Cheong, Johnnie ‘Vibes’ Moreno, Maria Konnikova, Joe ‘Daddy’ Stevenson dan Adam Owen melengkapkan kumpulan pertama koleksi selebriti. Walaupun selebriti NFT itu akan menjadi milik mereka, semua orang akan mempunyai peluang untuk menyertai projek Poker Heroes dengan sebanyak 9,999 Access NFT ditetapkan Result SGP untuk dicetak.

“Avatar kami dibina dengan 100% utiliti dalam fikiran dan akan bertindak sebagai NFT akses. Anggap mereka sebagai profil NFT yang disahkan pada apl Global WPT, dan datang dengan faedah dan akses yang berharga di atas” kata Meysam Moradpour, Pengurus Besar di GAMAVRS. “Pemain akan segera mengetahui jika mereka bermain menentang Steve Aoki yang sebenar, berdasarkan profil NFTnya, yang mempunyai bentuk dan saiz yang berbeza daripada profil biasa di dalam platform WPT Global.”

Di samping itu, setiap beberapa minggu pasukan GAMAVRS akan menjalankan tawaran masa terhad yang hebat untuk pemegang untuk memberi ganjaran Pengeluaran SGP kepada mereka atas kesetiaan mereka.

Pemain yang menjaringkan Poker Heroes NFT akan dapat menggunakan avatar itu sebagai milik mereka semasa bermain di WPT Global, tetapi itu hanya permulaan kegunaannya. Setiap Poker Heroes NFT dilengkapi dengan platform poker sendiri “kuasa besar” termasuk kejohanan freeroll bernilai $100,000+, penyertaan dalam hadiah $1 juta, akses kepada saluran Poker Heroes Discord eksklusif, akses VIP semasa Acara Langsung WPT terpilih, dan juga keupayaan untuk pertempuran menentang selebriti seperti Steve Aoki di WPT Global.

“NFT bertema poker kami benar-benar ‘Access NFT’, jadi kami pada mulanya akan melancarkan dengan 9,999 avatar untuk peminat poker di seluruh dunia dan berkembang berdasarkan permintaan pengguna. Ia bukan tentang kekurangan untuk kami, tetapi lebih kepada akses untuk pemegang”, kata Moradpour.

Pra-mint awal 250 Wira Poker telah habis dijual dan peluang seterusnya untuk menyertai projek itu akan berlangsung pada Khamis, 12 Mei apabila 2,000 avatar lagi akan dihasilkan.

Wira Poker bukanlah GAMAVRS yang pertama kali terjun ke ruang NFT kerana Totobet HK mereka sebelum ini bekerjasama dengan Phil Ivey untuk membawa “A Legendary Bluff dalam Sejarah Poker” ke pasaran pada Oktober 2021.