Filipina Nyiyapake kanggo Ax Online Gambling
Toto

Filipina Nyiyapake kanggo Ax Online Gambling

Filipina senator Joel Villanueva ngenalaken Bill anyar sing èfèktif bakal ban kabeh Wangun online gambling ing negara. Anti-Online Gambling undhang anyar yakuwi kanggo nemtokke paukuman ketat ing kabeh individu sing nggunakake internet kanggo totoan lan wagering. Villanueva mbenerake mundhut revenue karo biaya sosial mundhak saka gambling , narik kawigaten manungsa waé menyang skandal POGO anyar.

E-sabong Wis Dilarang
2022 wis dadi taun geger kanggo industri gambling Filipina. Sawetara skandal dhuwur-dhuwur goyangake masarakat, nyebabake pamrentah lan pamrentahan HK Hari Ini tambah akeh. Kasus paling anyar yaiku mati loro Operator Game Luar Pesisir Filipina (POGO). Swara 140 buruh manca padha diluwari saka kahanan kerja kaya budhak ing seri saka crackdowns kang nyebabake siji operator ilang lisensi.

E-sabong, totoan adu jago online Filipina, uga bubar diobong amarga kejahatan sing ana gandhengane karo kegiatan kasebut mundhak. Pamrentah njupuk pendirian lan nglarang e-sabong ing wulan Mei sanajan kelangan penghasilan udakara $88 yuta . politisi negara saiki koyone disiapake kanggo ngadhepi losses tambahan kupeng push formidable kanggo nglarang kabeh wangun online gambling .

Gambling online wis dadi digandhengake karo angkara
Joel Villanueva, Pimpinan Mayoritas Senat Filipina, minangka pamimpin utama ing usul undang-undang sing diusulake. Dheweke kanthi tegas nyatakake yen njaga nilai lan urip luwih akeh tinimbang kerugian finansial sing potensial lan narik kawigaten babagan akibat saka gambling.

” RUU kasebut ngupaya … nyegah rusake moral lan nilai-nilai, nyengkuyung wong kerja tinimbang ngandelake game kesempatan, mungkasi kecanduan lan nylametake nyawa. ”

Joel Villanueva
Villanueva nuding metu Tambah drastis ing angkara lingkungan industri gambling online Filipina. POGO isih duwe hubungan sing kuat karo penculikan, prostitusi, lan perdagangan manungsa sanajan ana tumindak keras. E-sabong uga kebak kontrovèrsi, kanthi rentetan ngilang sing durung rampung pungkasane njalari pamaréntah nundha kegiatan kasebut.

Miturut undang-undang anyar, sapa wae sing melu gambling online bakal dikunjara nganti nem sasi lan denda tekan Php500,000 ($ 8,725). Pejabat senior perusahaan sing nglanggar hukum bisa nampa ukuman nganti limang taun penjara.

RUU Isih Kudu Menang Persetujuan Senat
Undhang-undhang Gambling Anti-Online anyar kudu ngliwati Senat Filipina sadurunge dileksanakake. RUU kasebut wis duwe dhukungan saka oposisi Slot Demo amarga Pemimpin Minoritas Senat Aquilino Pimentel III njaluk dorongan bi-partisan kanggo ngetrapake undang-undang kasebut kanthi cepet. Nanging, resepsi umum ing antarane para senator katon luwih dilindhungi. dingerteni, diwenehi sing online gambling industri multi-yuta dolar. Larangan dadakan mesthi bakal nyebabake kerugian sing akeh.

Presiden Senat Juan Miguel Zubiri sarujuk kanggo nliti luwih dhisik babagan dampak sosial saka POGO ing negara kasebut sadurunge nggawe keputusan. Penyelidikan temtunipun bakal njupuk wektu kanggo ngrampungake lan kamungkinan menehi operator online ing Filipina wektu kanggo rapat umum lan defend bisnis.

Banning mung operator game lepas pantai bisa viewed minangka kompromi ditrima amarga padha tanggung jawab kanggo paling masalah. Nanging, Result Sydney sawetara senator wis nuduhake kekarepan kanggo nampa kerugian finansial lan ndhukung larangan total. Yen padha entuk momentum cukup lan menehi tagihan menyang hukum, 2022 bakal dadi luwih kerusuhan kanggo industri gambling Filipina.