WORLD POKER TOUR® MENYENTUH PENCIPTA YANG MENJEJAKKAN DIRI ANDREW NEEME SEBAGAI AHLI TERBARU BARISAN DUTA YANG BERKEMBANG
Toto

WORLD POKER TOUR® MENYENTUH PENCIPTA YANG MENJEJAKKAN DIRI ANDREW NEEME SEBAGAI AHLI TERBARU BARISAN DUTA YANG BERKEMBANG

Pemain poker profesional dan perintis kandungan Andrew Neeme menjadi tambahan terbaru kepada pasukan duta World Poker Tour ® . Sebagai wakil terbaharu WPT®, Neeme akan mengikuti lawatan untuk menghadiri acara WPT di seluruh dunia, bekerjasama dengan rakan kongsi dalam talian dalam usaha promosi dan mencipta kandungan eksklusif untuk WPT.

“Menyertai pasukan duta di WPT akan menjadi peningkatan besar kepada kerja saya sebagai pemain yang bertukar menjadi pencipta,” kata Neeme. “Saya sentiasa menggunakan vlog saya untuk bukan sahaja menonjolkan permainan itu Result HK sendiri, tetapi juga pengalaman yang mengelilingi kehidupan yang berfokuskan poker. Bekerjasama dengan World Poker Tour akan membuka peluang dan pengalaman baharu untuk vlog, serta menyediakan cara baharu untuk peminat kandungan ini berinteraksi secara peribadi dan dalam talian. WPT telah memberikan tingkap kepada keseronokan poker sejak hari pertama, dan merupakan pengaruh besar untuk menarik ramai orang ke dalam permainan, termasuk saya sendiri. Kini kami sejajar dengan matlamat untuk cuba menjadikan tingkap itu sebesar mungkin.”

Perjalanan Neeme sebagai pemain poker bermula lama sebelum menceburi YouTube. Semasa dia mula bermain poker pada tahun 2004, dia tidak mula merekodkan pengalamannya di meja sehingga Oktober 2016. Pendekatannya untuk menangkap pengalaman pemain poker profesional sentiasa menyerlahkan segala yang berlaku sebelum dan selepas kad mencecah perasaan, bukan hanya tindakan dan strategi di meja.

“Perkongsian dengan Andrew adalah wajar untuk WPT,” kata Adam Pliska, Ketua Pegawai Eksekutif World Poker Tour. “Beliau adalah pelopor dalam industri poker yang pengaruhnya terhadap permainan boleh dirasai di mana-mana sahaja permainan poker dimainkan.”

Neeme, yang terkenal dengan mempopularkan Permainan Poker Meet Up, akan menghadiri acara sulungnya sebagai Duta WPT akhir tahun ini. Pemain dan Togel SGP peminat akan berpeluang bertemu dengan Andrew sepanjang jadual WPT kerana dia akan menghadiri acara di seluruh dunia.

“WPT mendahului permainan dalam mengiktiraf nilai pencipta kandungan dalam ruang poker,” kata Duta WPT Brad Owen. “Saya tidak boleh lebih gembira kerana mempunyai rakan dan pasangan lama saya menyertai saya dalam pasukan WPT.”

Untuk maklumat lanjut mengenai World Poker Tour, lawati WPT.com.

HUBUNGI MEDIA

William Butcher wil liam.butcher@WPT.com

Mengenai World Poker Tour ®

Jelajah Poker Dunia ® (WPT ®) ialah nama utama dalam permainan dan hiburan yang disiarkan di televisyen antarabangsa dengan kehadiran jenama dalam kejohanan berasaskan darat, televisyen, dalam talian dan mudah alih. Inovasi terkemuka dalam sukan poker sejak 2002, WPT mencetuskan ledakan poker global dengan penciptaan rancangan televisyen yang unik berdasarkan siri kejohanan poker bertaruh tinggi. WPT telah disiarkan secara global di lebih daripada 150 negara dan wilayah, dan kini sedang menghasilkan musim ke-19, yang disiarkan di Bally Sports di Amerika Syarikat. Musim XIX WPT ditaja oleh ClubWPT.com. ClubWPT.com ialah tapak keahlian dalam talian unik yang Pengeluaran HK menawarkan akses dalaman kepada WPT, serta kelab poker berasaskan loteri yang tersedia di 43 negeri dan wilayah di seluruh Amerika Syarikat, Australia, Kanada, Perancis dan United Kingdom. WPT juga mengambil bahagian dalam lesen jenama strategik, perkongsian, dan peluang penajaan. Untuk maklumat lanjut, pergi ke WPT.com.